FAQ

Veel gestelde vragen

Bestellen & Betalen

Met het plaatsen van een bestelling en het aanklikken van de knop ‘afrekenen’ gaat de klant met Miontas een betaalverplichting aan. Verzendkosten zijn verwerkt in het bedrag van het product.

Verzending & Levering

Na ontvangst van je bestelling verzendt Miontas deze altijd binnen 4 werkdagen, maar meestal binnen 48 uur. Tassen worden verstuurd in een doos of stevige envelop. Portemonnees en etuis worden verpakt in een brievenbuspakketje of envelop. De verzender is DHL (tassen) of PostNL (portemonnees of etuis). Wanneer er een trackingsnummer aanwezig (tassen), dan zal deze gecommuniceerd worden.

Bedenktijd, Herroeping & Retourneren

Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem z.s.m. contact op met Miontas.

Je ontvangt instructies voor de retourzending per mail.

Als deze instructies in acht worden genomen en het artikel verkeert in goede, originele staat, dan wordt het bedrag (inclusief verzendkosten) binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant.

Miontas behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd. Miontas behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

Garantie

Miontas staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Overmacht

Miontas is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij Miontas en transportstagnatie.

Privacy

Miontas geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden door. Zij gebruikt klantgegevens enkel ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.

Intellectueel eigendom

Deze webwinkel Miontas is van Annemiek Mion. Zij behoudt zich de rechten en bevoegheden voor die haar toekomen op grond van de Auteurswet en andere intellectuele wet- en regelgeving. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.